Je smartphone, tablet of laptop weer als nieuw.

  • Jules Verneweg 39
    5015 BG Tilburg
  • Openingstijden
    Gesloten 1 t/m 6 oktober
  • E-mail ons
    info@repairable.nl
Beoordelingen Overall rating: 5 out of 5 based on 66 reviews.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

meerdere keren uit de brand geholpen

★★★★★
5 5 1
Roy heeft ons al meerdere keren uit de brand geholpen met de vervanging van het scherm van de iphone. Super snel en top service!

Mijn telefoon moest opgestuurd worden

★★★★★
5 5 1
Mijn telefoon moest opgestuurd worden en ik was bang dat ik hem minstens twee weken kwijt zou zijn maar ik had hem maandag opgestuurd en ontving hem zaterdag weer. Super snelle service en top reparatie.

Apple rekende €1100,- voor een nieuw moederbord

★★★★★
5 5 1
Heel fijn geholpen door Roy, ik mocht zelfs erbij zitten doen het scherm vervangen werd. heb een afspraak staan om over een paar dagen mijn MacBook te brengen daar is een glas water overheen gegaan, Apple rekende €1100,- voor een nieuw moederbord voor mijn MacBook komt het uit op €375,- geen ander moederbord maar gewoon een goede reparatie"

De meneer was vriendelijk en service was heel snel!

★★★★★
5 5 1
De meneer was vriendelijk en service was heel snel!

Drank over de Macbook air laten vallen

★★★★★
5 5 1
Drank over de Macbook air laten vallen. Ik heb bij een andere bedrijf schoon laten maken maar uiteindelijk hebben ze total loss verklaard. Gelukkig kon roy het wel repareren! Zeer goede service en vriendelijk!

Vriendelijk en goed

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk en goed geholpen door Roy . Goeie en eerlijke service

Goeie service. Je kunt er altijd snel terecht!

★★★★★
5 5 1
Goeie service. Je kunt er altijd snel terecht!

Niet verborgen in hokjes,

★★★★★
5 5 1
Nu al meerdere malen m'n s7 edge laten maken, en iedere keer weer prima service, communicatie en kwaliteit! (meerdere keren moeten laten maken was natuurlijk mijn eigen schuld...) Wat ik ook heel mooi vind, is het feit dat je je eigen apparaat onder handen genomen ziet worden. Niet verborgen in hokjes, of lang wachten, volgende dag halen. Afspraak maken- (soms) wachten op spullen - klaar terwijl je kijkt! Prima

Top! Correct en betrouwbaar.

★★★★★
5 5 1
Iphone 5S laadt niet meer op, dus Repairable Tilburg gebeld en afspraak gemaakt. Het ging allemaal snel, maar helaas was het toestel niet meer te repareren. Repairable Tilburg kwam met een passende oplossing. Een ander toestel voor een zeer schappelijke prijs met 2 jaar garantie. Overigens werd de rekening van de 1e reparatie in mindering gebracht. Top! Correct en betrouwbaar.

Mijn Macbook had waterschade opgelopen

★★★★★
5 5 1
Mijn Macbook had waterschade opgelopen en het ging helaas niet meer aan. Ik dacht dat het nooit meer zou werken nadat ik had opgezocht wat voor schade water kan veroorzaken. Ik hoopte toch nog dat het gemaakt kon worden en na een beetje googlen kwam ik terecht op deze site. Ik belde gelijk om te vragen wanneer ik mijn Macbook langs kon brengen en bracht dit toen de volgende dag. Binnen een week is mijn Macbook gerepareerd en nu doet hij het gelukkig weer! Ik ben superblij. Hele vriendelijke man en ook een goede service voor een redelijke prijs. Bedankt Roy!! Groetjes, Tracy

Super service en vriendelijk.

★★★★★
5 5 1
Na contact te hebben gezocht met Roy kon ik al heel snel terecht voor reparatie scherm van onze I-pad mini. Sterker nog ik kon deze na 45 minuten al weer ophalen. Super service en vriendelijk. Zeker aan te raden.

vriendelijke klantgerichte benadering

★★★★★
5 5 1
Vorige week weer een verbogen IPhone 5S bij Roy in Tilburg laten repareren. De vriendelijke klantgerichte benadering in combinatie met vakwerk en snelle service is voor mij de reden om nu weer terug te komen. Het eindresultaat was weer geweldig, de IPhone is weer als nieuw. Vorig jaar heeft Roy, naar volledige tevredenheid, ook al een iPhone 5 van een nieuwe scherm voorzien. Kortom: betrouwbare aanrader in de regio Tilburg!

merk totaal geen verschil

★★★★★
5 5 1
Mijn IPhone 6S was gevallen, met als resultaat dat het scherm in driehonderd stukken lag. Ik heb hem bij Repairable laten maken, en heb hier 0,0% spijt van! Ben ZEER tevreden, merk totaal geen verschil met het originele scherm! Roy is zeer gespecialiseerd in zijn werk, en zeer betrouwbaar! Dat vindt ik erg belangrijk! Hier hoef je niet bang te zijn dat je scherm na reparatie breekt of scheurt zoals bij veel andere reparatie bedrijven! Ik raad iedereen Repairable aan!

Super snelle, professionele reparatie

★★★★★
5 5 1
2x voor reparatie bij Roy geweest. Super snelle, professionele reparatie van mijn iPhone. En super vriendelijk en behulpzaam. Ik raad dit adres iedereen aan.

Gelukkig kon ik bij Repairable

★★★★★
5 5 1
Ineens viel er een schroefje uit mijn laptop. En daarna nog één. Mijn beeldscherm hing op half elf. Ik durfde er zelf niets aan te doen. Gelukkig kon ik bij Repairable terecht. En dat op zondag. Binnen een kwartier was het gefixt. Dank je wel Roy Mulder voor de snelle en geweldige service. Top!

Klasse Roy! Ga zo door!

★★★★★
5 5 1
Vervangen van een Iphone 5 SE Headphone 3,5 mm plug: Plug/stekkertje was afgebroken in de telefoon waardoor we geen geluid meer hadden. Via Facebook kregen wij al snel de naam van Roy Mulder van Repairable door. Roy heeft ons meteen goed en netjes geholpen waardoor de telefoon een dag later al weer gereed was! Een super vriendelijke en snelle service door Roy. Tevens was de prijs zeer netjes waardoor we zeker met alle kapotte telefoons, tablets, laptops, etc naar Roy zullen gaan om de reparaties bij hem aan te bieden! Klasse Roy! Ga zo door! Groet, Gertjan van Iersel

gepromoot bij het werk van mijn vrouw.

★★★★★
5 5 1
Repairable heeft eerst onze privé telefoons gerepareerd en omdat dit zo goed beviel heb ik hem gepromoot bij het werk van mijn vrouw. Daar haalt hij nu te repareren apparaten op en hij brengt ze ook weer werkend terug. Hoe mooi kan je het hebben!?! Ik zeg Roy, toi toi toi!

domme fout van mij iphone laten vallen!

★★★★★
5 5 1
Top service 2x door een domme fout van mij iphone laten vallen! Perfecte reparatie! en 2e x zelfs korting gekregen op de schermreparatie omdat het zo snel achter elkaar is gebeurd! Ik kom hier graag terug., Groet van Sam!

Ik waardeer de meedenkendheid, eerlijkheid en de snelle service.

★★★★★
5 5 1
Roy heeft me goed geholpen met mijn 5s met laadproblemen. Toen bleek dat bij de eerste keer repareren, de symptomen maar deels verholpen waren, hebben we via sms contact gehad. Hij wilde me direct weer helpen: 5s opsturen en hij zou aan de slag gaan. Uit praktische overwegingen heb ik besloten de iPhone SE te bestellen en de 5s even te laten voor wat het is. Toen ik hem hiervan op de hoogte bracht, attendeerde hij me op de inruil mogelijkheden van Apple Ik waardeer de meedenkendheid, eerlijkheid en de snelle service.

groot probleem. Zaterdag avond gebeld

★★★★★
5 5 1
Mijn telefoon lade niet meer op, groot probleem. Zaterdag avond gebeld en kon gelijk zondagochtend komen. En is nu weer gemaakt. Super Roy!

. Is nu weer helemaal nieuw voor een zeer redelijke prijs

★★★★★
5 5 1
Uitstekende reparatie aan een iPhone 6 plus. Was gevallen, glas kapot en frame verbogen. Is nu weer helemaal nieuw voor een zeer redelijke prijs.

Fijne service, vakkundige reparatie

★★★★★
5 5 1
Hij heeft ons nu voor de 2e keer uit de brand geholpen. Fijne service, vakkundige reparatie en betrouwbaar. Ik moet er bijna 12 km. voor rijden maar dat heb ik er graag voor over!

good job on my Macbook

★★★★★
5 5 1
Repairable did a more than good job on my Macbook. We received superb feedback about the status of the repair and the used components where top notch. All this for very reasonable prices

Snel, correct afspraak is afspraak

★★★★★
5 5 1
Snel, correct afspraak is afspraak en kwaliteit dik tevreden en voor een redelijke prijs.

En dat alles voor een zeer concurrerend tarief. Perfecte service!

★★★★★
5 5 1
Maandagmiddag gebeld omdat mijn telefoon gevallen was en het scherm gebroken. Roy heeft direct een nieuw scherm besteld en woensdagmiddag kon ik al langs komen voor een vakkundige reparatie. En dat alles voor een zeer concurrerend tarief. Perfecte service!

Voor een volgende keer weer terug naar hetzelfde adres!

★★★★★
5 5 1
Snelle reparatie, prima service en een mooie prijs! Voor een volgende keer weer terug naar hetzelfde adres!

Geen overbodige display en geen overbodige nieuwe case.

★★★★★
5 5 1
Apple/AMAC service rekende €1664 voor een reparatie. Roy Mulder kwam uit op een gerepareerd moederboard voor €325. Geen overbodige display en geen overbodige nieuwe case. MacBook moet nog terug maar desalniettemin bedankt Roy. Je adres doorgegeven aan AMAC Doetinchem. Zouden identieke gevallen attenderen op deze firma.

Imac weggebracht en de volgende dag was hij klaar.

★★★★★
5 5 1
Heb roy zijn nummer gekregen van een tevreden klant. Imac weggebracht en de volgende dag was hij klaar. een voor een super scherpe prijs. Roy bedankt en voor de volgende upgrade of problemen kom ik zeker bij je terug.

Je kunt er gewoon op wachten. Super.

★★★★★
5 5 1
Al 2x mijn iPhone laten vallen. Maar Roy heeft dit snel en vakkundig opgelost. Je kunt er gewoon op wachten. Super.

De 3e x ga ik weer na Repairable!! Maar hopelijk duurt dat nog even .

★★★★★
5 5 1
Helaas in korte tijd 2x Repairable nodig gehad. Beide keren, snelle correcte afhandeling! Na de 2e reparatie, was er een soort van storing, zonder pardon alsnog opgelost. De 3e x ga ik weer na Repairable!! Maar hopelijk duurt dat nog even .

Macbook Pro met vochtschade weer helemaal werkend gekregen tegen een zeer nette prijs!

★★★★★
5 5 1
Roy heeft mijn Macbook Pro met vochtschade weer helemaal werkend gekregen tegen een zeer nette prijs! Duidelijke afspraken, zeer professionele aanpak een groot vakman! Aanrader.

Moederboard en toetsenbord van een MacBook waren stuk door waterschade.

★★★★★
5 5 1
Roy heeft onze laptop uitstekend gemaakt. Moederboard en toetsenbord van een MacBook waren stuk door waterschade. Snelle reparatie, netjes opgestuurd en prima prijs. Aanrader!

Was iets mis met iPhone 6+, kon gelijk komen en door Roy gerepareerd onder garantie, super service.

★★★★★
5 5 1
Was iets mis met iPhone 6+, kon gelijk komen en door Roy gerepareerd onder garantie, super service.

Ik ben inmiddels vaste klant geworden.

★★★★★
5 5 1
Wederom een fantastische service. Oplader kapot en ik kreeg meteen een nieuwe mee. Vandaag ook een macbook 15 inch gekocht bij repairable Tilburg. Supertevreden. Ik ben inmiddels vaste klant geworden.

Net zo lang doorgaan totdat het probleem opgelost is.

★★★★★
5 5 1
Super service! Net zo lang doorgaan totdat het probleem opgelost is.

Roy heeft me vlot en vakkundig geholpen

★★★★★
5 5 1
Roy heeft me vlot en vakkundig geholpen met herstellen van scherm, connector en batterij van twee iphones. Dit voor een goede prijs. Daarnaast is hij ook nog eens een sympathieke kerel.

Afspraak gemaakt met Roy, zelfde dag gerepareerd

★★★★★
5 5 1
Net voor onze vakantie gaat de Iphone kapot. Geen signaal meer. Afspraak gemaakt met Roy, zelfde dag gerepareerd. Prima service, ik kan Roy bij iedereen aanbevelen

Waar ik zelf van dacht dat die nooit meer aan zou kunnen heeft hij het voor elkaar gekregen!

★★★★★
5 5 1
Mijn Iphone 5 ging niet meer aan gaf het beeld van een Itunes oplaadt scherm aan..Ik dacht zelf ook dat mijn Home button kapot was. Roy heb ik toen gecontact, binnen een dag kreeg ik een bericht dat ik langs kon komen. En wat een geweldig mens is hij! Hij weet serieus alles van telefoons, ipods af. Vertelt veel informatie wat er met je telefoon is gebeurt, werkt professioneel en laat zien wat er met je telefoon aan de hand is. Mijn iphone 5 is weer gemaakt, nieuwe software geinstalleerd, errors weg gehaald, schroefjes vervangen en een nieuwe accu heeft hij er ingedaan! voor een prikkie! Waar ik zelf van dacht dat die nooit meer aan zou kunnen heeft hij het voor elkaar gekregen! Ik vertel nu al aan anderen, als er wat met je telefoon, computer of wat dan ook is! Ga naar Roy! Topper dus en enorm bedankt!

op 20 minuten was het klaar. Gezellige babbel ondertussen.

★★★★★
5 5 1
Fijne manier van afspreken. Roy is ook heel vriendelijk en erg kundig. Ik had een gebroken scherm van de iPhone, op 20 minuten was het klaar. Gezellige babbel ondertussen. Raad erg aan hier je gsm, tabloid, laptop, ... te laten fixen!

Ik ben op deze website gekomen via de bekende youtuber Louis Rossmann.

★★★★★
5 5 1
Ik ben op deze website gekomen via de bekende youtuber Louis Rossmann. De 6s van mijn vriendin is perfect gerepareerd na waterschade. Kan Repairable aan iedereen aanbevelen! De prijs kwaliteit is daarnaast ook nog is goed.

en denkt mee in oplossingen.

★★★★★
5 5 1
Al diverse keren met problemen van diverse aard prima geholpen. Verstaat zijn vak, betrouwbaar, erg servicegericht (rust letterlijk niet totdat het evt probleem is opgelost :-)) en denkt mee in oplossingen.

Een van de zeer weinige partijen waar je een U2-IC (laadchip) kunt laten vervangen

★★★★★
5 5 1
Een van de zeer weinige partijen waar je een U2-IC (laadchip) kunt laten vervangen. Hij doet het weer dus ben zeer tevreden

Al weer 3 keer dankbaar gebruik gemaakt

★★★★★
5 5 1
Al weer 3 keer dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Roy voor het maken van een iphone en Ipad. Een klantvriendelijke, snelle en goede service voor een zeer gunstige prijs. Echt een aanrader!

Roy heeft zeer vakkundig de accu vervangen en goede uitleg gegeven

★★★★★
5 5 1
5s werd warm en starte regelmatig opnieuw op en de batterij indicator gaf zomaar iets aan. Roy heeft zeer vakkundig de accu vervangen en goede uitleg gegeven over de reparatie. Probleem is nu verholpen

Je word vriendelijk ontvangen en de prijs is een stuk beter dan bij de Apple store.

★★★★★
5 5 1
Mijn dochter had een barst in haar IPhone 5, uiteraard pas om 20.00 's avonds, even een telefoontje naar Roy en we konden gelijk komen! Je word vriendelijk ontvangen en de prijs is een stuk beter dan bij de Apple store.

iPhone 5S laadde niet meer op

★★★★★
5 5 1
iPhone 5S laadde niet meer op: konden meteen langskomen en vakkundig gerepareerd. Super service!

Surface glas kapot na val.

★★★★★
5 5 1
Surface glas kapot na val. prima en vakkundig gemaakt door Roy. snel klaar. Prima service.

iPhone 6 met een oplaad probleem

★★★★★
5 5 1
Roy super bedankt voor de snelle service en reparatie van de iPhone 6 met een oplaad probleem. Werkt nu weer perfect.

Betrouwbaar , snel en vakkundig.

★★★★★
5 5 1
Betrouwbaar , snel en vakkundig. Thx Roy voor de geweldige service .

Goede service!

★★★★★
5 5 1
Scherm reparatie van tablet vakkundig uitgevoerd. Goede service!

Aan te bevelen dus.

★★★★★
5 5 1
Goeie service en ook nog eens vriendelijk. Aan te bevelen dus.

Leuk en goed contact.

★★★★★
5 5 1
Snelle en professionele reparatie van laptop. Leuk en goed contact. Bedankt Roy.

Bedankt voor de snelle hulp Roy!!!

★★★★★
5 5 1
Super snel geholpen en prima service. Eerlijk advies. Bedankt voor de snelle hulp Roy!!!

Vriendelijk, snel en kundig geholpen!!

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk, snel en kundig geholpen!!

En...mijn MacBook doet het weer

★★★★★
5 5 1
Toen ik het al bijna had opgegeven dat mijn MacBook nog gemaakt zou kunnen worden kwam ik de site van Roy tegen. En...mijn MacBook doet het weer , tegen een superredelijke prijs , Bovendien snelle en vooral erg vriendelijke afhandeling Roy ontzettend bedankt en al mijn vrienden en kennissen stuur ik voortaan door naar jou !!!

Oneplus 3 oplaadpoort laten vervangen, Prima!

★★★★★
5 5 1
Oneplus 3 oplaadpoort laten vervangen, Prima!

Een iphone 6s met laadproblemen weer volledig hersteld

★★★★★
5 5 1
Roy heeft er weer een tevreden klant bij! Een iphone 6s met laadproblemen weer volledig hersteld.. het probleem was groter dan alleen de u2ic chip vervangen wat ik heb begrepen maar toch gefixt voor de afgesproken prijs! Bij ontvangst bleek er ook nog een screen protector geplaatst. Dat noem ik pas netjes afleveren! Heel erg bedankt. Vr. Gr. Hans

We dachten dat het moederbord kapot was.

★★★★★
5 5 1
Mijn vrouw is weer dolgelukkig. We dachten dat het moederbord kapot was. Na onderzoek bleek Roy de telefoon snel en goed te kunnen maken. Dus Roy heeft er weer een tevreden klant bij. Thx Roy Steven

Goed advies en fantastische service!

★★★★★
5 5 1
Wat een strakke service en zo zie je je telefoon ook eens van binnen. Bedankt voor het nieuwe scherm en het kosteloos fixen van de trilmotor! Ik kan iedereen aanraden om hier je telefoon voor reparatie aan te bieden. Goed advies en fantastische service!

Snel en deskundig.

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijk geholpen door Roy. Snel en deskundig. Dank je Roy, groeten Dorus.

Afgelopen vrijdag de IPhone 8 besteld en volgende dag werd ik al gebeld

★★★★★
5 5 1
Afgelopen vrijdag de IPhone 8 besteld en volgende dag werd ik al gebeld dat deze binnen was. Meteen daar naartoe gereden. Roy heeft meteen alles voor me overgezet zodat ik meteen met de nieuwe IPhone aan de slag kon gaan. Bedankt voor de goede en snelle service.

snelle reparatie, verstand van zaken

★★★★★
5 5 1
Wat ben ik blij met Roy Mulder van Repairable! Super snelle reactie, goede communicatie, snelle reparatie, verstand van zaken, betrouwbaar!........enz. Echt een aanrader!!!! Levert diensten waar Apple niet tegenop kan! Top bedrijf!!! Ga zo door! Sandra Ronkes Agerbeek.

Heel erg goed bedrijf. Zeer vriendelijk geholpen en snelle reparatie!

★★★★★
5 5 1
Heel erg goed bedrijf. Zeer vriendelijk geholpen en snelle reparatie!

iPhone 6

★★★★★
5 5 1
2 maal een iphone 6 laten repareren. 1 was touch probleem en heb een nieuw scherm laten plaatsen. Ander was een accu probleem en een ingewikkeld probleem met de flits lamp. 1e reparatie was uitgevoerd, terug werkte goed voor een paar dagen. Daarna niet meer, terug en daarna is de telefoon grondig onderzocht en jammer genoeg is de flits niet te maken. Technische details zal ik besparen, maar het goede nieuws is dat Roy hier prima mee omgaat en het bedrag heeft verrekend, waardoor ik nog geld terug kreeg. TOP SERVICE. Ik raad Repairable aan!

Top Service!

★★★★★
5 5 1
Scherm van mijn iPhone 6 kapot. Een belletje naar Repairable en ik kon gelijk terecht! Heel fijn en in 15 minuten stond ik blij buiten met een nieuw scherm. Zeer tevreden over Repairable en kan het iedereen aanraden, zeek vakkundig en goede service! Is niet de eerste keer dat ik hier ben geweest en zeker ook niet de laatste keer.

GPU MBP vervangen

★★★★★
5 5 1
De videokaart van mijn MacBook Pro Late 2011 was kapot. Contact gehad met Apple Support, waar men mij vertelde dat zij geen onderdelen meer hadden en dat de MBP niet meer gerepareerd kon worden. Roy Mulder van Repairable.nl heeft er onder garantie een nieuwe GPU ingezet voor een keurige prijs. Kan er weer jaren mee vooruit. Klasse!